Web Analytics Made Easy - Statcounter

سلولهای قلبی و عضلانی از روغن حیوانی به‌عنوان سوخت استفاده می‌کنند؛‌ افرادی سالها به‌دروغ گفته‌اند خوردن روغن حیوانی باعث سکته می‌شود! و سؤال این است که آیا جوانان امروزی که در سن ۳۵سالگی بر اثر سکته فوت می‌کنند، روغن حیوانی مصرف کرده‌اند؟! ۲۵ تير ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۸ اجتماعی طب سنتی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛ پیش از این مطلبی با عنوان خیانت در حق سلامتی مردم با حذف «روغن حیوانی» از دکتر حسن اکبری؛ متخصص آسیب‌شناسی، دانشیار دانشگاه شهید بهشتی و محقق طب سنتی ایرانی ــ اسلامی منتشر کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آن مطلب اشاره شد که "اکثر سلولهای بدن مثل سلولهای مغزی از گلوکز به‌عنوان سوخت استفاده کرده اما سلولهای قلبی و عضلانی از روغن حیوانی به‌عنوان سوخت استفاده می‌کنند؛‌ افرادی سالها به‌دروغ گفته‌اند خوردن روغن حیوانی باعث سکته می‌شود و سؤال من این است که آیا جوانانی که در سن 35سالگی بر اثر سکته فوت می‌کنند، روغن حیوانی مصرف کرده‌اند یا همین روغن‌های مایع موجود در بازار کشور را مصرف کرده‌اند؟!"

در ادامه مطلبی درباره "روغن دنبه" به‌عنوان یکی از روغن‌های سالم حیوانی، تقدیم مخاطبان تسنیم شده که متاسفانه این روغن حیوانی سالم و پرانرژی طی چند دهه اخیر به‌دلیل حجم گسترده تبلیغات ناصحیح از سفره غذایی مردم کشورمان حذف شده است:

از دیدگاه بوعلی سینا و حکمای ما اگر فاعل یعنی بدن و سیستم بدنی به خوبی قوی باشد که بتواند اثرات روغن حاصل از دنبه گوسفند را حل کند یا اینکه بدن قوی باشد یا فرد مزاج خیلی گرمی داشته باشد که بتواند دنبه را هضم کند یا اینکه فرد کارهای سنگین و فعالیت‌های سنگین مانند کشاورزی داشته باشد در این موارد خوردن روغن دنبه مفید است و در غیر این صورت باید مصرف آن را کم کند به ویژه در سنین کهنسالی.

در روستاها دیده می‌شود که فرد 100 سال عمر دارد اما به‌راحتی روغن دنبه مصرف می‌کند و هیچ مشکلی برایش ایجاد نمی‌شود چرا که با انجام کارهای سنگین دنبه را به خوبی هضم می‌کند و در برخی موارد کمی مرزه یا آویشن همراه آن می‌خورند که اثرات آن را بهتر می‌کند.

برای کسانی که خیلی دوست دارند دنبه بخورند، نسخه‌ای وجود دارد از رازی و بوعلی سینا آن را تایید کرده‌اند و گفته‌اند که اگر کسی خواست دنبه مصرف کند بهتر است:

سه کیلو دنبه گوسفندی را با سه عدد پیاز درشت به اضافه یک لیوان سرکه یا آبلیمو یا آبغوره خانگی یا رب انار خانگی به همراه یک لیوان گلاب اضافه کرده و 150گرم پوست سیب درختی یا رنده سیب درختی یا 150 گرم میوه "به" نیز به آن اضافه شود همچنین، یک قاشق چایخوری میخک یا 2 قاشق کاکوتی اصل به مخلوط دنبه خود اضافه کنیم و همه را هم چرخ کرده و این ترکیب را با مقداری آب مخلوط و روی شعله ملایم می‌گذاریم تا آب آن بخار شود و روغن خالص بماند و بعد صافش می‌کنیم و می‌گذاریم در جایی منجمد شود.

پیاز و ترکیباتی که به دنبه گوسفند اضافه می‌کنیم بوی بد دنبه را از بین می‌برد و اصلاحش می‌کند یعنی آن لزوجت و غلظت آن را از بین می‌برد و مانع رسوب آن می‌شود و اگر به این صورت تهیه شود می‌توان مصرف کرد.

«روغن حیوانی» ضامن قلب سالم و عمر طولانیبا این نسخه «125 سال» عمر کنید/ خیانت در حق سلامتی مردم با حذف «روغن حیوانی»مصرف روغن حیوانی و لبنیات محلی راز سلامتی مسن‌‌ترین فرد ایرانی + تصاویر

انتهای پیام/

Rsaadati/P/S2,24,1302/CT1 واژه های کاربردی مرتبط طب سنتی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: طب سنتی طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۰۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از یک تن مواد غذایی غیرقابل مصرف در چناران نابود شد

به گزارش قدس خراسان به نقل از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، یعقوب مظفری گلوگاهی اظهار کرد: از ابتدای فروردین ماه تا کنون بیش از هزار و ۳۴۸ مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و ۷۰۱ مورد سنجش مواد غذایی انجام شده است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان چناران ادامه داد: در این بازدیدها، ۱۴۵ اخطار صادر شده و سه مورد متخلف به مراجع قضایی معرفی شده است.

وی با تاکید بر رعایت نکات بهداشتی در روند تهیه، توزیع و نگهدای فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی گفت: شهروندان در هنگام خرید، نکات لازم همچون شرایط نگهداری، تاریخ انقضا و برچسب اصالت کالا را مورد توجه قرار دهند.

دیگر خبرها

  • آموزش روز دوم، طرز تهیه مرغ خیارشوری
  • (ویدیو) طرز تهیه کرپ سیب‌زمینی سوخاری؛ یک غذای متفاوت و ساده
  • فوت‌وفن تهیه دلمه برگ مو / ترکیب سبزی دلمه برگ مو؛ برای نرم و ترد شدن برگ‌های مو چه کنیم؟
  • آموزش روز اول، طرز تهیه مرغ خوشمزه با کشمش و زرشک
  • بیش از یک تن مواد غذایی غیرقابل مصرف در چناران نابود شد
  • معرفی ۴ ماسک معجزه آسا برای مو با تخم مرغ + طرز تهیه
  • 56 راز سلامت مردان که حتما باید بدانید
  • طرز تهیه کرپ سیب زمینی سوخاری؛ یک غذای متفاوت و ساده (فیلم)
  • آموزش آشپزی / روشی خاص برای تهیه و طبخ ماهی کبابی
  • طرز تهیه سالاد پروتئینی خوشمزه با سس پستو